Customer Success Manager

Vi opplever stor vekst og søker derfor etter en kommersiell og internasjonalt fokusert Customer Success Manager som kan bidra med å følge opp eksisterende og ny­­­­e kunder. 

Rollen som Customer Success Manager

Opoint står bak en unik og verdensledende web-crawler plattform for innsamling av globale nyheter i nær sanntid. Vi tilbyr data gjennom en rekke services, herunder nyhetsfeeds, mediaportal arkiv samt API. Våre kunder er globale og de finnes innen finans, media, sosiale medier, consulting, risk management, AI/Machinelearning, NLP, KYC etc. 

Som Customer Support Manager vil du sikre oppsalg, fornyelse av avtaler og ha tett kundepleie på alle nivå. Du blir en del av et team som jobber tett sammen med dyktige kolleger i Oslo, London, Chennai og København. Du får dermed et stort kontaktnett både internt og eksternt.

Hos oss vil du

 • Få ansvar for å følge opp nye og eksisterende kunder og partnere. Fra jevnlig oppfølging, oppsalg til reforhandling av avtaler for kunder i hele verden; fra Norge til New Zealand og fra Chile til Russland!
 • Delta i onboardingen av nye kunder slik at du videre kan gi de den beste oppfølgingen
 • Arbeide tett med Chief Sales Officer (Oslo) og Territory Manager (London)
 • Være en del av et internasjonalt miljø 
 • Arbeide med små og store internasjonale kunder i hele verden innen ulike bransjer
 • Få god oppfølging fra våre team i Oslo, København og Chennai

Vi ønsker at du

 • Har salgserfaring med dokumenterte resultater og det er en fordel med erfaring fra internasjonalt salg
 • Er en dyktig teknisk orientert CSM
 • Er proaktiv, tar initiativ og ser muligheter for oppsalg og utvikling hos kunder og partnere
 • Er strukturert, løsningsorientert og kan arbeide både selvstendig og i team
 • Kan reforhandle avtaler med kunder, se nye muligheter, sikre høy kundetilfredshet og oppsalg
 • Behersker engelsk skriftlig og engelsk, og gjerne flere språk

Vi kan tilby

 • En spennende stilling i et internasjonalt miljø
 • En stilling der du vil komme i kontakt med ulike selskaper i ulike bransjer i hele verden
 • Hyggelige kollegaer i Opoint og i hele konsernet
 • Fleksibel arbeidstid
 • Sosiale aktiviteter som social club, julebord, sommerfest etc.
 • Kantineordning 
 • Hyggelige kontorlokaler midt i Oslo sentrum

Interessert?

Dette er en 100% stilling med oppstart så fort som mulig. Vi tar i mot søknader frem til 21. januar.

Vi gleder oss til å lese din søknad og CV, som du kan sende til oss gjennom søknadsportalen. Legg merke til at vi ikke kan ta imot søknader på e-post, av hensyn til GDPR. 

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Jon Anders Tangnes på jon.anders.tangnes@opoint.com eller +47 480 31 571.

Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på stillingen uansett alder, kjønn, religion og etnisk bakgrunn.

Hvem er vi?

Opoint er verdensledende leverandør av online-nyhetsdata og ny teknologi til global nyhetsovervåkning. Våre kunder består av media intelligence-tilbydere fra hele verden, som alle har behov for å levere dyp markedsinnsikt basert på nyhetsdata.

Opoint’s avanserte web crawler overvåker nesten 200.000 online nyhetskilder fra hele verden. Her dag finner og beriker vi mer enn 3 millioner online-nyhetsartikler med verdifull mediedata ved hjelp av ny teknologi innen AI og Machine Learning. Vår ambisjon er å heve terskelen for hva som er mulig innen media intelligence på globalt plan.

Vi er datterselskap av Infomedia, som har en ledende posisjon i Norden innen medieovervåkning, medieanalyse og digital teknologi til social media management, social listening og PR-distribusjon.

Hvem er vi?

Opoint står bak en unik og verdensledende web-crawler plattform for innsamling av globale nyheter i nær sanntid. Vår teknologi er basert på webinnhold fra globale ca. 200.000 datakilder, beriket med AI, NLP og andre teknologier. Våre kunder er globale og de finnes innen finans, media, sosiale medier, consulting, risk management, AI/Machinelearning, NLP, KYC etc.

Vi holder til i Oslo sentrum og har også ansatte i København, London og Chennai og vi flere internasjonale salgspartnere.

Opoint er et selskap i Infomedia gruppen, Nordens ledende aktør innen media-intelligence. Infomedia har kontorer i Oslo, Stockholm, Tallinn, København (hovedkontor) og Aarhus.

About Opoint

Opoint is the world’s leading provider of online news data and technology solutions to the media intelligence industry.

If your task is to deliver valuable, trustworthy insights to your customers, the quality, coverage, and speed of your data matter tremendously. Opoint sets the industry standard in all three parameters.

We also supply historical datasets and live news feeds to companies specialized in market research, risk management, financial analysis, and AI/machine learning.

Download