Solutions Manager

Data er guld og Opoint har masser af det. Ønsker du at bidrage til at vores kunder rundt om i verden får hurtig adgang til nyhedsdata i topklasse? Så er du måske den, vi leder efter.

Rollen som Solutions Manager

Opoint tilbyder data via en række services, herunder  nyhedsfeeds, mediaportal arkiv samt API. Som Solutions Manager er du med til at sikre, at vores kunder har adgang til data gennem løsninger, der passer til deres behov. Du bidrager også med løbende support og opdatering af disse kundevendte services.

Du er en del af et mindre team, der arbejder tæt sammen med dygtige kollegaer i både Sales- og Tech-afdelingerne i København og Oslo, og du har dermed en stor kontaktflade både internt og eksternt.

Dit primære fokus i denne struktur er at omsætte kunders behov og ønsker til konkrete tekniske løsninger.

Som Solutions Manager kommer du til at arbejde på moderselskabet Infomedias kontor i København, med med reference til Opoints Head of Customer Solution.

Dine opgaver bliver primært:

 • Teknisk opsætning og konfiguration af kundevendte løsninger
 • Vejledning af kunder i brugen af Opoints services
 • Fejlfinding og beskrivelse af opgaver til Tech
 • Daglig dialog med kunder og support vedrørende løsninger

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du

 • Har erfaring at arbejde med data – (Plus hvis dette inkluderer databaser, SQL og feeds)
 • Har en god teknisk forståelse
 • Er nysgerrig på at forstå kunders behov og omsætte dette til tekniske løsninger
 • Kan navigere i feltet mellem det kommercielle og tekniske
 • Har et flydende engelsk (både på skrift og i tale)

Hvad kan vi tilbyde

 • En spændende arbejdsplads i konstant udvikling og med kontorer i København, Oslo og London.
 • En attraktiv stilling med plads til stor medbestemmelse samt personlig og faglig udvikling
 • Et rigt, fagligt miljø og gode kollegaer, der altid er klar til at hjælpe
 • Frihed under ansvar, højt til loftet og en flad virksomhedsstruktur
 • En unik beliggenhed i hjertet af København og 5 min gåafstand til Nørreport station

Interesseret?

Der er tale om en fuldtidsstilling og vi er på udkig efter kandidater, der kan starte snart.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og CV, som du kan sende til os igennem “SØG DETTE JOB”. Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger per mail, af hensyn til GDPR. Undlad derfor også venligst at fremsende dokumenter med CPR-nummer.

Vi modtager ansøgninger frem til 31. mai.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Andreas Andersson, andreas.andersson@infomedia.dk eller tlf +45 29 89 10 21

Vi opfordrer desuden alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.

Hvem er vi?

Opoint er verdens førende leverandør af online-nyhedsdata og ny teknologi til global nyhedsovervågning. Vores kunder består at media intelligence-udbydere fra hele verden, som alle har et behov for at levere dybe markedsindsigter baseret på nyhedsdata.

Opoint’s avancerede web crawler overvåger næsten 200.000 online nyhedskilder fra hele verden. Her dag finder og beriger vi mere end 3 millioner online-nyhedsartikler med værdifuld mediedata ved hjælp af de nyeste teknologier inden for AI og Machine Learning. Vores ambition er at hæve barren for, hvad der er muligt inden for media intelligence på globalt plan.

Vi er et datterselskab af Infomedia, som har en førende position i Norden inden for medieovervågning, medieanalyser og digitale teknologier til social media management, social listening og PR-distribution.

About Opoint

Opoint is the world’s leading provider of online news data and technology solutions to the media intelligence industry.

If your task is to deliver valuable, trustworthy insights to your customers, the quality, coverage, and speed of your data matter tremendously. Opoint sets the industry standard in all three parameters.

We also supply historical datasets and live news feeds to companies specialized in market research, risk management, financial analysis, and AI/machine learning.

Download